advanced divider

🟡 آخرین داده‌های منتشرشده توسط مؤسسه بین‌المللی تحقیقات صلح استکهلم (SIPRI) نشان می‌دهد هزینه‌های نظامی جهان در سال ۲۰۲۴ با رشد ۹/۴ درصدی نسبت به سال قبل، به رقم بی‌سابقه ۲/۷ تریلیون دلار خواهد رسید؛ رشدی که بزرگترین افزایش سالانه از زمان پایان جنگ سرد تاکنون محسوب می‌شود.

🟡جزئیات مهم:
🟡آمریکا با ۹۹۷ میلیارد دلار (معادل ۳۷ درصد کل هزینه‌های جهانی) همچنان در صدر قرار دارد.

🟡 #روسیه در بحبوحه جنگ اوکراین، هزینه‌های دفاعی خود را ۳۸ درصد افزایش داده است.

🟡 #اوکراین با صرف ۶۴/۷ میلیارد دلار، حدود ۳۴ درصد تولید ناخالص داخلی خود را به امور نظامی اختصاص داده و بالاترین نسبت هزینه نظامی به تولید ناخالص داخلی را در جهان دارد.

🟡 #چین با ۳۱۴ میلیارد دلار هزینه نظامی، نزدیک به نیمی از کل هزینه‌های منطقه آسیا-اقیانوسیه را به خود اختصاص داده است.

🟡 #آلمان بودجه دفاعی خود را ۲۸ درصد افزایش داده و به ۸۸/۵ میلیارد دلار رسانده؛ این کشور پس از آمریکا، چین و روسیه، چهارمین هزینه‌کننده بزرگ نظامی جهان محسوب می‌شود و ۱/۹ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف ارتش می‌کند.

🟡 #اسرائیل با افزایش ۶۵ درصدی در بودجه دفاعی خود، سریع‌ترین رشد هزینه نظامی از سال ۱۹۶۷ تاکنون را ثبت کرده است.

🔹موثرترین و شرافتمندانه‌ترین روش پیشگیری از جنگ در دنیای امروز قوی بودن و داشتن قدرت نظامی پیشگیرانه است.

◻️توضیح عکس: در کشمکش های اخیر #هند و پاکستان، #پاکستان بدون واهمه از تهدیدها با اتکا به توان نظامی و مخصوصاً توانایی موشکی خود می گوید من آماده جنگ هستم.

پ.ن: الان می توان به صورت ملموس تر تاکیدات رهبر انقلاب بر افزایش توانایی و قدرت نظامی مخصوصاً در حوزه موشکی را به خوبی فهمید.
در دنیایی که هر روز شاهد اتفاقات و درگیریهایی هستیم این قدرت و توان نظامی است که می تواند بازدارندگی لازم را داشته باشد.

اگر امروز قدرتهایی چون #آمریکا با #ایران مذاکره می کنند به توان و قدرت نظامی ایران باور دارند و نباید در سایه #مذاکره این قدرت و توان را تضعیف کنیم.

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *